::DaDa, Mummy & Arissa Naureen's FotoPage::
Image Hosted by ImageShack.us
By: riniy farisz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 3-Mar-2009 13:53 Email | Share | | Bookmark
::Our New Bundle Of Joy::

 
 
 
View all 5 photos...
Introducing....Aisy Nadeem bin Mohamad Faris.
Safely delivered on the 4th of February 2009 at 8.25 am, Pusat Perubatan Islam Az-zahrah, Bangi.
Weight : 3.1 kg.

Alhamdulillah, skang ni mami n baby sihat walafiat. Aisy ni dilahirkan secara c-sect sebab dia breech..dr 7 bln smpla da 37 weeks dlm perut mami dia xmo pusing2 kepala ke bawah. So end up, Dr soh c-sect jek. Pasrah jek la..


Monday, 1-Dec-2008 02:06 Email | Share | | Bookmark
::Hepi Bday To Me::

surprise!!
potong kek...
 
View all 51 photos...
It's my 29th bday....
Dear hubby took me for a dinner a nite before as usual, but this yr a bit different. He made me surprised with the cake and my siblings were there too!!
The next day, we took arissa to a movie and hubby was spending time wif me for the whole day.
Thank you sayang...luv u to bits!


Monday, 13-Oct-2008 05:06 Email | Share | | Bookmark
::Eid Mubarak::

 
projek ciskek b4 raya..
ini plak hasil tgn arissa..
View all 101 photos...
Eid mubarak to all muslim n friends out there...a bit late tho...sumenye sbb mami arissa ni da malas nak updet fp ni..if nak tgk gamba2 yg latest, sume nya diletakkan dlm facebook jek sbb fb sana, proses upload tu cepat sket compare to fp nih....
xtvt raya kami sama jek yg mcm mama akma da cite dlm fp dia...sbb kami beraya sama2 dgn femili tok bah n nek wan arissa...yg lainnya cuma kami sefemili ada berjalan beraya ke umah side dada arissa pulak sbb mami n dada dua2 org JB..jadiknya kami selang seli kan hari la beraya ke side masing2 bila da kat jb tu....
kami beraya sakan taun ni sbb berjalan sakan...bila da balik kl balik, xde lgsg suasana raya sbb da mood mandom balik...hehehe...cumanya bulan raya ni, berat mami terus naik mendadak sbb asik melantak jek kijenya....yela, open house sana sini...mana xnya tembam...pipi pun da mcm belon rasanya....

Quote:
sebelum kwn2 yg belum tau, bertanya, sure pelik tgk gamba2 raya ni mami arissa pakai tudung...hehe...yup, i'm wearing a hijjab now...since raya...smp bila2 insyaallah..mintak dipermudahkan allah...da sampai seru kot agaknye..tetiba rasa nak pakai tudung..dada arissa pun pelik mula2 masa mami ckp dgn dada keinginan nak pakai tudung..memula dia ingatkan mami mengidam...wakakka...apa dia ingat nak pakai tudung pun mengidam ke...apara...so far, i feel very comfy...now no more rambut kaler2, tp tudung pulak yg nak kaler2...hehehhe....


Friday, 12-Sep-2008 01:37 Email | Share | | Bookmark
::Macam-macam Arissa::

 
soh mami snap gamba dia mcm ni..
mcm ni..
View all 20 photos...
Gamba2 yang tersimpan..skang ni malas gila la rasanya nak update fp ni..gamba ada, tp malas..hehehe...
arissa skang ni tersangatla pok pek nya...ada je di jawabnya bila kita ckp..kala berbual dgn dia, da mcm org besar...skang ni tgh musim suka bertanya...kia da jawab, dia tny lain pulak...leteyy nak layan, tp budak kan, skang ni la tgh time dia nak belajar....

latest updates :
semalam bwk arissa g paed dia..sbb dia batuk n selsema lagi mcm aritu kena..br lg, aritu kena ujung bln 7, ni kena lagi..yg dulu tu teruk lagi, smlm x teruk sgt...tp kena masuk gas lg sbb dr. cek, ada wheezing..dia ok jek masuk gas janji dr. bg sweets...heheh...then dr. ckp if next month dia kena lagi, mmg komfom dia ada athma...alahai, lemah jantung den dgr...mintak dijauhkan la dr segala penyakit kat anak mami nih...
lps tu tny gak dr. psl berat arissa, ktorang risau gak dgn berat dia, skang ni 27 months, berat dia nak dekat 16kg..mana x risau..tp if tgk fizikal, xdela debab sgt2, cuma chubby la...skang ni nampak cute la, takut nnt beso xleh turun, tp dr. ckp next yr cuba anta dia play school, mayb dia boleh turun sbb skang ni yela, dia dok umah je dgn bibik, pastu dia bukan jenis lasak...so main pun ala2 lemah gemalai, setakat main menan masak2 dia, toys, playdoh, periuk mami kat dapur ke, tu jek..suara dia jek mcm halilintar..heheh...then tido siang 2 kali, malam lak pkl 9 plg lmbt dia da tido..mana tak nya bdn tu mcm di pam pam..hehehhe...xmo la dia bam bam sgt...takut smp beso..kecik2 ni xpe la eh sayang...xpe, kita tgk dulu taun dpn cane...mintak2 la anak mami ni ok nnt...(ni yg ter pk untungnya anak2 yg dok nursery sbb kat nursery full of activities)
apa pun, mami doa sgt arissa cepat sihat sepenuhnya..seb baik dia still active sbb x demam cuma batuk n selsema jek...


Friday, 22-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
::Disney High School Musical::

tiket kami..
model tembam sibuk minum ice!!
 
View all 10 photos...
Kami dpt tiket free g tgk high school musical...hehehe, untung gak eh kije kat sini dan ada plak kengkawan yg baik hati dok kat kompleks sukan negara (KSN) tu, dptla merasa tiket free kalu ada apa2 event kat sana...
actually x plan pun nak g tgk sbb arissa pun kecik lg, x paham apa pun..tp disebabkan tetiba jek satu hari tu, ada despatch KSN hantar satu sampul surat yg dlm tu ada tiket VIP untuk tgk show ni pd 17/8/08 yg lps, kami pun pegi jek la tgk...tp g sana tu tgk 1st half jek sbb arissa mcm da busan...so kami pun keluar la, sambung merayap ke OU..hehehe...<mentang2la tiket free, lgsg x kisah x tgk smp hbs ek>


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net